2004 PT cruiser anti-lock brake question

Discussion in 'PT Cruiser' started by Johnny Virgil, Jun 3, 2006.

  1. I just replaced the front pads and rotors on my 2004 PT cruiser, and I just
    took it for a test drive. Something definitely isn't right. I've done
    disc brake jobs many times, but this is the first time on this vehicle. The
    brake pedal actually moves up and down when I stop. I've never actually
    experienced the anti-lock brake functioning, but it feels like it might be
    stuck on if this is even possible. I have no brake warning lights on the
    dash, and nothing out of the ordinary. Maybe I screwed something up when I
    pushed the caliper piston back to make room for everything. I took the lid
    off the brake fluid resevoir and took some out to make room, then pushed the
    pistons back, while watching the fluid to make sure it didn't overflow. Any
    thoughts? I just tried disconnecting the battery for a while, hoping
    (probably vainly, I know) that it might resolve something, but I haven't
    reconnected it yet.
     
    Johnny Virgil, Jun 3, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Never mind. It was a warped rotor. Chinese crap.
     
    Johnny Virgil, Jun 4, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Johnny Virgil

    pe2 Guest

    Rephrase that-

    Mexican crap. PT is built Mexico, or was the part made in China? LOL!
     
    pe2, Jun 4, 2006
    #3
  4. Either the rotos(s) aren't seated properly on the hub (lump of rust, etc.)
    or one of 'em is defective (warped).

    Not an ABS problem..

    Rick
     
    Richard Ehrenberg, Jun 11, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.